“Vi arbeider etter en filosofi som sier at det meste er mulig å løse i et tett samarbeid med kunden. Ta derfor kontakt med oss, så skal vi finne en løsning!”

Helgeland Plast AS er et heleid datterselskap av det børsnoterte selskapet AKVA group ASA. Vi holder til i Mo i Rana, nærmere bestemt i Båsmosjyen 4, med umiddelbar nærhet til Ranafjorden. Vi har gjennom flere tiår produsert og solgt plastrør, rørdeler og båter til kunder i hele Norge og i verden for øvrig. Vårt firma er ISO-EN 9001: 2008 og NS-EN 12201 sertifisert og våre prosesser i alle ledd er bygget opp for å gi kunden trygghet gjennom et godt og levende kvalitetsikrings- system. I årene som kommer vil vi forsterke vår satsning mot eksisterende og nye markeder og vi ser gjerne at dere velger oss som deres foretrukne samarbeidspartner!
police
Skreddersydde arbeidsbåter
AKVA group har levert skreddersydde arbeidsbåter til kystvakt, marinen, politi, brannvesen og redningsbåter med opptil 15 seter. Båtene leveres i 5 standardmodeller: Fisher, Diving, Sport, Work og Cabin. Utstyr blir tilpasset hver enkelt modell.
hinged-gunwale
Synkefritt konsept
Båtene er av type RBB (rigid buoyancy boat). Båtene er selvlensende og har i motsetning til vanlige RIBS punkteringsfrie polyetylen pontonger fylt med polystyrene for optimal sikkerhet, dette gir deg en tilnærmet synkefri båt! Kombinasjonen pontonger og 21graders V-bunn sikrer svært god stabilitet
arctic
Førstevalg i Arktis
Polarcirkel-båtene er testet under ekstreme værforhold verden over. De kan brukes hele året i både arktiske og tropiske områder. Modellene har blitt testet ut gjennom flere år i temperatur svingninger fra -40°C til +55°C.
pipes-and-pipework-for-flow
Rør og rørdeler
AKVA group har en av Europas mest moderne produktlinjer innen polyethylene rør, og rørdeler. Vi produserer PE-rør med en ny, avansert maskinpark og tilbyr komplette rørsystemer for både høye og lave trykkbelastninger.
pipes2
Vedlikeholdsfrie Polarcirkelrør
Kun råmaterialer av topp kvalitet blir benyttet, og full dokumentasjon av rørproduksjonsprosessen kan vises av et in-line scanningsystem. Dette gir reduserte kostnader og sikrer en lang, vedlikeholdsfri levetid for våre produkter.
500m-lenghts-in-one-piece
Hele lengder opp til 500m
Undervannsrør for transport av ferskvann er lagt langs hele Norskekysten. Hele lengder på opp til 500 meter kan produseres på anlegget i Mo i Rana.

Nyheter